Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti utvrđuje kako Reton koristi i štiti sve informacije koje dajete kada koristite ovu web-lokaciju.

Reton obvezan je osigurati zaštitu vaše privatnosti. Ako vas zamolimo da pružite određene informacije pomoću kojih možete biti identificirani prilikom korištenja ove web stranice, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom Izjavom o privatnosti.

Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Reton može povremeno promijeniti ovo pravilo ažuriranjem ove stranice. Povremeno provjerite ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni bilo kakvim promjenama. Ovo pravilo je na snazi od 01. 03. 2019.

 

Što prikupljamo

Možemo prikupiti sljedeće informacije:

  • osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca: ime i prezime, e-mail, telefon

     

Sigurnost

Predani smo osiguravanju sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo prikladne fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili i osigurali podatke koje prikupljamo.

 

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Međutim, nakon što ste koristili te poveznice kako biste napustili našu web stranicu, trebate imati na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web stranicom. Stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju pružate tijekom posjeta takvim web stranicama, a takve web stranice ne podliježu ovoj Izjavi o privatnosti. Trebali biste biti oprezni i pogledati Izjavu o privatnosti koja se odnosi na dotičnu web stranicu.

 

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke

  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka

  • pravo na prenosivost podataka

  • pravo na povlačenje privole

  • pravo na podnošenje prigovora

  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni

  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici.

Ako smatrate da je bilo koja informacija koja vas držimo netočna ili nepotpuna, molimo Vas da nam se obratite ili nam pošaljite obavijest što je prije moguće putem kontakt forme na našoj web stranici. Odmah ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočne.

RETON d.o.o. - SERVIS

Ljerke Šram 22, 10000 Zagreb
tel: 01 3000 444
e-mail: reton@reton.hr
OIB: 47858160205

Žiro račun:
Zagrebačka banka
IBAN: HR1423600001101519702
SWIFT ZABAHR2X

Addiko banka
IBAN: HR9725000091101194888
SWIFT HAABHR22

Član Uprave:
Egon Puljić

Društvo je upisano u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080183877.

Temeljni kapital društva iznosi 22.500,00 kuna i uplaćen u cijelosti.

RETON d.o.o. - UPRAVA / KOMERCIJALA

Ulica Grada Mainza 26a, Zagreb
tel: 01 3000 444

Poslovnica Rijeka

Poslovnica Split / Kopilica 62