Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
HP Ovlašteni partner
Ispis E-mail

HP Gold Specialist

S ponosom objavljujemo da je Hewlett-Packard potvrdio tvrtku Reton kao Ovlaštenog partnera priznajući time Retonu kontinuiranu predanost i stručnost za asortiman HP proizvoda.

Zašto surađivati s HP Ovlaštenim partnerom?
Status Ovlaštenog partnera predstavlja najviši stupanj partnerske akreditacije od strane HP-a.

Suvremene akreditacije
Svaki put kad vidite logo HP Ovlašteni partner znate da se radi o partneru koji zadovoljava stroge HP-ove programske kriterije. Kao HP-ov ovlašteni partner, Reton dosljedno pruža najbolje u IT rješenjima i dodatno polaže na visoku kvalitetu usluga korisnicima. Pored toga, logo uključuje godinu izdanja certifikata tako da odmah možete prepoznati partnera upoznatog s najnovijim rješenjima, kao što je Reton.

Stručnost, neposrednost i prilagođena rješenja
HP Ovlašteni partneri garantiraju neusporediv spoj stručnosti, neposrednosti i prilagođenih rješenja. Oni prenose certifikaciju na portfelj HP-ovih proizvoda, a mnogi se i specijaliziraju za proizvode i rješenja. Stručnjaci HP Ovlaštenog partnera, kao što je Reton, svojim znanjem omogućuju dizajniranje i implementiranje rješenja po mjeri kako bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Budite uvjereni da je vaša IT investicija sigurna u rukama HP Ovlaštenih partnera. HP je razvio bliske poslovne odnose sa svojim HP Ovlaštenim partnerima te im pružio povjerenje za izvedbu najviših tehničkih rješenja koja zadovoljavaju vaše egzaktne zahtjeve po pravoj cijeni. S obzirom na vjerodostojnost vodeću u industriji i izvanredne korisničke usluge bez dodatne naknade, kako da si uskratite suradnju s HP Ovlaštenim partnerom?

Trebate savjet?
Zovite našeg HP stručnjaka danas na 01/6155-112 za stručni savjet i smjernice o pravom HP rješenju za vaše poslovanje.