Nedjelja, 24 Ožujak 2019
Ispis E-mail

Kaspersky_rgb

RETON - Kaspersky Authorised Reseller

Kaspersky AntiVirusni program pruža sve vrste antivirusne zaštite od neželjenih i zločudnih programa. Primjenjiv je za kućne korisnike, male i srednje tvrtke i za velike poslovne korisnike. 

Kaspersky AVP dolazi u tri korisnički orijentirana paketa: Kaspersky AVP Home Users (za kućne korisnike), Kaspersky AVP Small & Medium Business i Kaspersky AVP Corporate Solutions.

Tvrtka Kaspersky Lab osnovana je 1997. godine u Moskvi s regionalnim uredima širom svijeta i internacionalni je proizvođač anitivirsnog softvera i paketa za kompletnu zaštitu informatičkih sustava. 

Prvi na svijetu su implementirali heurističku analizu virusa i lingvističku analizu teksta.

Kaspersky AVP odlikuje velika brzina rada,  pouzdanost i fleksibilnost.

 

KAV2011_ENG

Kaspersky AntiVirus
Okosnica sigurnosti Vašeg računalnog sustava, pruža real-time automatsku zaštitu širokog spektra prijetnji i pruža osnovne alate potrebne za zaštitu računala.
Novo u verziji 2011 - Gadget za Windowse 7 - za brz pristup funkcijama i izvještajima o AntiVirusnoj zaštiti.

KIS_2011_ENG

Kaspersky Internet Security
Automatski štiti vas i vašu obitelj u svakom trenutku - bilo da radite, plaćate račune, kupujete ili igrate online igrice. Kaspersky Internet Security 2011 ima sve što vam je potrebno za siguran i miran rad preko Interneta. Sve značajke i tehnologije Kaspersky Anti-Virus 2011 uključene su u ovaj proizvod. Kaspersky Internet Security donosi nenadmašnu on-line sigurnosnu zaštitu vaših slika, glazbe i fotografija od hakera.
Novo u verziji 2011 - Gadget za Windowse 7 - za brz pristup funkcijama i izvještajima o AntiVirusnoj zaštiti.

Box_KMS_V9_mini_ENG_SCREEN

Kaspersky Mobile Security
Rješava one probleme s kojima se radije ne biste opterećivali. Možete biti mirni znajući da je Vaš pametan telefon i njegov sadržaj na istoj razini sigurnosti kao i Vaše računalo.
Upotpunjeno je najbogatijim rasponom mogućnosti kojeg ćete pronaći za svoj pametan telefon, štiti protiv gubitka i krađe istovremeno čuvajući vašu privatnost od znatiželjnih očiju i cyber kriminalaca.
Podržani mobilni sustavi: Windows Mobile, Nokia Symbian i Google Android

kaspersky-open-space

Kaspersky Open Space Security
Visokoposlovna paleta proizvoda namijenjena je za zaštitu radnih stanica, poslužitelja podataka, poslužitelja e-pošte, grupacijske poslužitelje, internet gateway-e...
Ova skupina ovisno o infrastrukturi podijeljena je u 4 podskupine: Work, Business, Enterprise i Total Space Security. Svi Open Space proizvodi podržavaju centralizirano upravljanje putem programa Kaspersky Administraton kit.

 

Nadogradnja na noviju verziju
Za vrijeme trajanja licence, imate pravo nadogradnje na bilo koju noviju inačicu programa koja bude puštena u opticaj. ...

Za više informacije nazovite nas na (01) 6155-112 ili pošaljite upit.